Εσωτερικός φωτισμός Citroën Peugeot 6362N2

 18,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6362N2

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7125-K8_KR14a Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κατάλληλο για Citroen C3 Plurie, C5 πρώτης γενιάς από το 2001 έως το 2007

Το εσωτερικό φως με την ονομασία 6362N2 προορίζεται για αυτοκίνητα Citroën και Peugeot. Είναι ένα στοιχείο φωτισμού που βρίσκεται στο εσωτερικό του οχήματος και παρέχει φωτισμό του εσωτερικού του οχήματος Αυτό το εσωτερικό φως έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Παρέχει επαρκή φωτισμό στο εσωτερικό του οχήματος, που διευκολύνει τον χειρισμό των χειριστηρίων και αυξάνει την άνεση κατά την οδήγηση τη νύχτα ή στο σκοτάδι.

Η λειτουργία του εσωτερικού φωτισμού είναι καθοριστική για την άνετη λειτουργία του οχήματος. Φωτίζει το εσωτερικό του οχήματος, γεγονός που αυξάνει την άνεση των επιβατών και επιτρέπει τον ευκολότερο προσανατολισμό στο χώρο.

Κατά την αντικατάσταση ενός εσωτερικού φωτισμού, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση και συμβατότητα με το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος. Συνιστάται η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ή ανταλλακτικών από αξιόπιστους κατασκευαστές για τη διατήρηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του εσωτερικού φωτισμού του οχήματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg