Αισθητήρας πίεσης καυσίμου Bosch 0281002283 19207R

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0281002283 1920SZ 19207R

2 σε απόθεμα

Περιγραφή

Αισθητήρας πίεσης καυσίμου BOSCH 2.0 HDI 2.2 HDI
Αισθητήρας υψηλής πίεσης στη ράβδο RAIL
Μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με εγγύηση λειτουργικότητας

Αναζητάτε έναν ποιοτικό και αξιόπιστο αισθητήρα πίεσης καυσίμου για το Citroen ή το Peugeot σας; Η γκάμα των χρησιμοποιημένων αισθητήρων πίεσης καυσίμου Bosch, μοντέλο 0281002283, είναι η ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες και τεχνικούς σέρβις που αναζητούν έναν συνδυασμό ποιότητας, οικονομικής τιμής και λειτουργικότητας. Αυτό το ανταλλακτικό αυτοκινήτου, που κατασκευάζεται από τη διάσημη εταιρεία Bosch, προορίζεται κυρίως για αυτοκίνητα Citroen και Peugeot, τα οποία θα εξασφαλίσουν τέλεια συμβατότητα και απρόσκοπτη λειτουργία του οχήματός σας.

Ο αισθητήρας πίεσης καυσίμου είναι απαραίτητο στοιχείο του συστήματος ψεκασμού καυσίμου, εξασφαλίζοντας βελτιστοποίηση απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Ο ρόλος του είναι εξαιρετικά σημαντικός για την καλή λειτουργία του κινητήρα, ειδικά στους σύγχρονους κινητήρες ντίζελ HDI, οι οποίοι είναι γνωστοί για την απόδοση και την ισχύ τους. Ο αισθητήρας παρακολουθεί και ρυθμίζει συνεχώς την πίεση καυσίμου στο σύστημα καυσίμου, επιτρέποντας την ακριβή και αποτελεσματική έγχυση καυσίμου στον θάλαμο καύσης.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: Bosch
Μοντέλο: Αισθητήρας πίεσης καυσίμου
Κωδικοί προϊόντων: 0281002283, 1920SZ, 19207R
Πρόσθετοι αριθμοί: Αυτό το προϊόν διατίθεται με πολλούς αριθμούς προϊόντων, γεγονός που διευκολύνει την αναγνώριση και διασφαλίζει τη σωστή επιλογή του ανταλλακτικού για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.
Συμβατότητα: Citroën C5, Citroën Xsara, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607

Ως μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, αυτός ο αισθητήρας πίεσης καυσίμου έχει ελεγχθεί διεξοδικά και συνοδεύεται από εγγύηση απόδοσης. Ακόμη και τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση εάν δοκιμάζονται και συντηρούνται σωστά, κάτι που είναι δεδομένο για εμάς. Η επένδυση σε ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό όπως αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος επισκευής και συντήρησης του οχήματος.

Διατηρήστε το όχημά σας σε λειτουργία με τα καλύτερα εξαρτήματα και βεβαιωθείτε ότι η οδήγησή σας είναι ομαλή και ασφαλής με τον αισθητήρα πίεσης καυσίμου της Bosch. Παραγγείλετε σήμερα και αποκτήστε αξιοπιστία και απόδοση σε ασυναγώνιστη τιμή.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg