Αισθητήρας στάθμης Citroën Peugeot 9643727780 643479

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9643727780 643479

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7435-N12_K25 M3613 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Αισθητήρας στάθμης υγρού πλυντηρίου για αυτοκίνητα CITROEN PEUGEOT.
Είναι από ένα CITROEN C5 II

Αναζητάτε αξιόπιστα ανταλλακτικά για τα οχήματά σας Citroën ή Peugeot; Προσφέρουμε έναν μεταχειρισμένο αλλά εξαιρετικής κατάστασης αισθητήρα στάθμης υγρού πλύσης που είναι ιδανικός για το Citroën C5 II και συμβατός με άλλα μοντέλα PSA. Αυτό το εξάρτημα εξασφαλίζει ακριβή παρακολούθηση και διατήρηση της βέλτιστης στάθμης υγρών στα πλυντήρια σας, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του συστήματος καθαρισμού του οχήματος, ειδικά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο αισθητήρας προορίζεται για μακροχρόνια χρήση και η τοποθέτησή του είναι απλή, κάτι που θα εκτιμηθεί τόσο από επαγγελματίες μηχανικούς αυτοκινήτων όσο και από οικιακούς DIYers. Η τακτική αντικατάστασή του εξασφαλίζει όχι μόνο ασφάλεια, αλλά και άνεση κατά την οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες. Επειδή πρόκειται για μεταχειρισμένο εξάρτημα, σας συνιστούμε να το επιθεωρήσετε οπτικά και λειτουργικά πριν την εγκατάσταση.

Τεχνικές πληροφορίες:

  • Κατασκευαστής: Citroën, Peugeot (PSA)
  • Μοντέλο: Citroën C5 II
  • Κωδικοί προϊόντων: 9643727780, 643479

Αυτός ο συγκεκριμένος αισθητήρας στάθμης έχει μεγάλη ζήτηση για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του. Εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος υαλοκαθαριστήρα και πλύσης, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής ορατότητας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συμβατότητα ή την εγκατάσταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αυτό το εξάρτημα είναι γνωστό για τη μακροχρόνια αντοχή του και τη χαμηλή συχνότητα ελαττωμάτων, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για το όχημά σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,3 kg