Διακόπτης αερόσακου συνοδηγού Citroën Peugeot 96392531XT 8216K4

 18,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96392531XT 8216K4 NFP

2 σε απόθεμα

Περιγραφή

Διακόπτης αερόσακου συνοδηγού για αυτοκίνητα CITROEN PEUGEOT
Έχει δοκιμαστεί και είναι λειτουργικό
Είναι από ένα PEUGEOT 307

Ο διακόπτης αερόσακου συνοδηγού Citroën Peugeot είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας στο όχημά σας. Αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό προέρχεται απευθείας από το μοντέλο Peugeot 307, ωστόσο είναι συμβατό με πολλά μοντέλα Citroën και Peugeot. Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη αντικατάσταση του αρχικού διακόπτη, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Η επαλήθευση της λειτουργικότητας του διακόπτη πριν από την πώληση διασφαλίζει ότι λαμβάνετε ένα πλήρως λειτουργικό εξάρτημα έτοιμο για εγκατάσταση. Αυτός ο διακόπτης αερόσακου συνοδηγού έχει ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί σωστά, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια και άνεσή σας.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: PSA Citroën Peugeot
Μοντέλο: Συμβατό κυρίως με Peugeot 307
Κωδικοί προϊόντος: 96392531XT, 8216K4
Άλλοι αριθμοί: NFP (Μη γνήσιο μέρος, πλήρως λειτουργικό)
Ο διακόπτης είναι ειδικά σχεδιασμένος για εύκολη αντικατάσταση, κάτι που θα εκτιμηθεί τόσο από επαγγελματίες μηχανικούς αυτοκινήτων όσο και από οικιακούς DIYers.

Αυτό το εξάρτημα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σύστημα αερόσακων, το οποίο διασφαλίζει τη σωστή και έγκαιρη ενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού σε περίπτωση ατυχήματος. Εάν το σύστημα αερόσακων του οχήματός σας είναι εξασθενημένο ή κατεστραμμένο, η έγκαιρη αντικατάσταση αυτού του εξαρτήματος μπορεί να είναι κρίσιμη για την ασφάλειά σας σε περίπτωση σύγκρουσης.

Η αντικατάσταση του παλιού σας ανταλλακτικού με αυτόν τον ποιοτικό μεταχειρισμένο διακόπτη μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος σας σε σύγκριση με την αγορά ενός νέου ανταλλακτικού, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας και ασφάλειας. Ωστόσο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό για εγκατάσταση, ο οποίος θα εγγυηθεί τη σωστή συναρμολόγηση και λειτουργικότητα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg