Σωλήνας νερού Citroën Peugeot 1.4 VTI 1.6 VTI 6466LP

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6466LP

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7501-AC12_K21 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Σωλήνας νερού για αυτοκίνητα CITROEN PEUGEOT 1.4 και 1.6 VTI

περιγραφή προϊόντος
Αναζητάτε αξιόπιστα και οικονομικά ανταλλακτικά για τα οχήματά σας Citroën ή Peugeot; Ο χρησιμοποιημένος σωλήνας νερού μας, μοντέλο 6466LP, είναι μια ιδανική επιλογή για την επισκευή ή τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό το ανταλλακτικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για μοντέλα Citroën C3, Citroën C3 Picasso και Peugeot 207 με κινητήρες 1.4 VTI ή 1.6 VTI. Χάρη στον ανθεκτικό σχεδιασμό και την αποδεδειγμένη ποιότητά του, εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του συστήματος ψύξης σας.

Τεχνικές λεπτομέρειες
Κατασκευαστής: PSA Peugeot Citroën
Μοντέλο: Citroën C3, Citroën C3 Picasso και Peugeot 207
Κωδικοί προϊόντος: 6466LP
Άλλοι αριθμοί: Περιέχει πληροφορίες για το όχημα και τον κινητήρα για την υποστήριξη της απρόσκοπτης εγκατάστασης και λειτουργικότητας.

Το τμήμα μας, ο σωλήνας νερού 6466LP, έχει ελεγχθεί και επαληθευτεί για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα και λειτουργικότητα, αντικαθιστώντας τον αρχικό εξοπλισμό του οχήματός σας για σωστή κυκλοφορία ψυκτικού. Η τοποθέτησή του είναι στάνταρ και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία, κάτι που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση στο συνεργείο ή στο σπίτι. Ο εύκαμπτος σωλήνας νερού είναι βασικό στοιχείο στο σύστημα ψύξης ενός οχήματος και είναι σημαντικό να διατηρείται σε καλή κατάσταση για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του κινητήρα και να διασφαλιστεί η αποτελεσματική ψύξη.

Ελάτε στους ικανοποιημένους πελάτες μας που επέλεξαν αυτό το ανακυκλωμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας με οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η αντικατάσταση ενός εύκαμπτου σωλήνα νερού είναι συντήρηση ρουτίνας για αυτοκινητιστές και μηχανικούς αυτοκινήτων που προτιμούν ποιοτικά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με εγγυημένη συμβατότητα και απόδοση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg