Citroën Xsara Picasso Window Control 6554E1

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6554E1 NFP

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4976-N19_K25 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Έλεγχος παραθύρου DAV για αυτοκίνητα CITROEN XSARA PICASSO

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο ρυθμιστή παραθύρων για το Citroën Xsara Picasso σας; Η γκάμα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών μας περιλαμβάνει έναν ποιοτικό ρυθμιστή παραθύρων, με αριθμό μοντέλου 6554E1, ο οποίος είναι η τέλεια επιλογή για επισκευές ή αντικαταστάσεις. Αυτό το ανταλλακτικό είναι κατάλληλο για όλους όσους θέλουν να διατηρήσουν την αρχική λειτουργικότητα και την αισθητική του αυτοκινήτου τους σε λογική τιμή.

Ο ρυθμιστής παραθύρων, γνωστός με τον κωδικό προϊόντος 6554E1, είναι ένα πρωτότυπο ανταλλακτικό για το Citroën Xsara Picasso και προσφέρει εξαιρετική αντοχή και μακροζωία. Αν και πρόκειται για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, έχει ελεγχθεί προσεκτικά και είναι πλήρως λειτουργικό, διασφαλίζοντας την αξιόπιστη απόδοσή του στην καθημερινή χρήση.

Τεχνικές λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Μοντέλο: Citroën Xsara Picasso
  • Κωδικοί προϊόντος: 6554E1, NFP

Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία για την εγκατάσταση αυτού του ελεγκτή παραθύρου, επιτρέποντας την εύκολη ατομική αντικατάσταση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο ελέγχου των λειτουργιών άνεσης του αυτοκινήτου, ο τακτικός έλεγχος και η πιθανή αντικατάστασή του μπορούν να αποτρέψουν περαιτέρω επιπλοκές που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη φθορά του.

Δείτε την προσφορά μας και προσαρμόστε το Citroën Xsara Picasso με ένα αξιόπιστο και αποδεδειγμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου που θα επαναφέρει την άνεση και την ασφάλεια των κινητήρων σας. Επιλέξτε τον ρυθμιστή παραθύρων 6554E1 και βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας παραμένει σε βέλτιστη κατάσταση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg