Κλειδαριά πίσω δεξιά πόρτα Citroën C3 6PIN 46977980 9138C1

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9138C1 46977980 NFP

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3034-AJ1_K6a M3034 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ηλεκτρικό κλείδωμα του κεντρικού κλειδώματος της δεξιάς πίσω πόρτας CITROEN C3
6 PIN

Ψάχνετε για ένα ποιοτικό ανταλλακτικό για το όχημά σας; Αυτό το ηλεκτρικό κεντρικό κλείδωμα είναι η ιδανική επιλογή για το Citroën C3 . Λόγω της ακριβούς αντιστοίχισης με τις αρχικές προδιαγραφές, εξασφαλίζει τέλεια συμβατότητα και εύκολη εγκατάσταση. Σχεδιασμένο για να αντέχει την κανονική φθορά, θα παρέχει αξιόπιστη απόδοση και αυξημένη ασφάλεια για το όχημά σας. Λειτουργεί τέλεια ως αντικατάσταση της αρχικής δεξιάς πίσω πόρτας, καθιστώντας την ένα απαραίτητο εξάρτημα για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας λειτουργικό.

Τεχνικές πληροφορίες:

  • Κατασκευαστής: PSA Group (Peugeot, Citroën)
  • Μοντέλο: Citroën C3
  • Κωδικοί προϊόντος: 9138C1, 46977980
  • Άλλοι αριθμοί: NFP

Αυτό το ανταλλακτικό διαθέτει 6 PIN επαφής για τη διασφάλιση της σωστής και σταθερής ηλεκτρικής συνδεσιμότητας και επομένως είναι ειδικά σχεδιασμένο για μοντέλα Citroën C3. Η αντικατάσταση αυτής της κλειδαριάς είναι σχετικά απλή και μπορεί να γίνει από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες οχημάτων ή από επαγγελματίες μηχανικούς. Αυτό είναι ένα κανονικό ανταλλακτικό που μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση λόγω μηχανικής βλάβης ή ως μέρος τακτικής συντήρησης.

Κάθε μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου που προσφέρεται στο e-shop μας υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο για να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του. Με την αγορά αυτής της κλειδαριάς πόρτας χώρου αποσκευών, όχι μόνο λαμβάνετε ένα ποιοτικό ανταλλακτικό, αλλά και την ησυχία σας ότι το όχημά σας θα παραμείνει ασφαλές και πλήρως λειτουργικό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,8 kg