Κόρνα με βάση Citroën C2 και C3 6236E8

 20,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6236E8 NFP

3 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3725-K3_KR3a Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κόρνα για αυτοκίνητα CITROEN C2 και C3
Με βραχίονα στο σώμα
Μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με εγγύηση λειτουργικότητας

Δείτε τη χρησιμοποιημένη κόρνα μας, ειδικά σχεδιασμένη για μοντέλα Citroën C2 και Citroën C3, συμπεριλαμβανομένης της παραλλαγής Citroën C3 Pluriel. Αυτό το εξάρτημα είναι μια ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες που πρέπει να αντικαταστήσουν μια δυσλειτουργική κόρνα και προτιμούν γνήσια εξαρτήματα σε καλή τιμή. Η κόρνα παρέχεται με μια πρακτική βάση, η οποία διευκολύνει την τοποθέτηση απευθείας στο αμάξωμα του οχήματος.

Τα κέρατα συχνά εκτίθενται σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας, γεγονός που οδηγεί στη σταδιακή φθορά τους και τελικά στην αστοχία τους. Η αντικατάσταση της υπάρχουσας κόρνας σας πριν αποτύχει εντελώς είναι το κλειδί για να παραμείνετε ασφαλείς στους δρόμους. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ελεγχθεί διεξοδικά και η πλήρης λειτουργικότητά του είναι εγγυημένη.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: PSA Peugeot Citroën
  • Μοντέλο: Citroën C2, Citroën C3, Citroën C3 Pluriel
  • Κωδικοί προϊόντος: 6236E8 NFP
  • Άλλοι αριθμοί: Η κόρνα μπορεί επίσης να καταχωρηθεί με εναλλακτικούς κωδικούς ανάλογα με την αγορά και τον κατασκευαστή.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει μόνο γνήσια ανταλλακτικά που έχουν επιλεγεί και δοκιμαστεί προσεκτικά για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Με αυτήν την κόρνα, θα αποκαταστήσετε την πλήρη λειτουργικότητα της κόρνας του Citroën σας και θα διασφαλίσετε ότι το όχημά σας θα ηχήσει ξανά ένα προειδοποιητικό σήμα, το οποίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για την ασφάλειά σας, αλλά και για την ασφάλεια των άλλων χρηστών του δρόμου.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg