Σωλήνας Turbo Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382AV

3 σε απόθεμα

Περιγραφή

Σωλήνας Turbo για ιντερψύκτη CITROEN PEUGEOT

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο ανταλλακτικό για το Citroën ή το Peugeot σας; Ο σωλήνας turbo Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV είναι η ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν ποιότητα και απόδοση. Αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου προορίζεται για μοντέλα όπως το Citroën C4 Picasso και το Peugeot 307, τα οποία απαιτούν συγκεκριμένα εξαρτήματα για άψογη απόδοση κινητήρα.

Η διατήρηση της σωστής λειτουργίας του turbo είναι το κλειδί για την απόδοση του κινητήρα σας και ο αληθινός λάτρης της οδήγησης θα ενθουσιαστεί με την εξαιρετική απόδοση που προσφέρει ο εύκαμπτος σωλήνας. Η αντικατάσταση του εύκαμπτου σωλήνα στροβιλοκινητήρα μπορεί να είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν διαρροές ή ζημιές που προκαλούνται από μακροχρόνια χρήση, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροή αέρα και μειωμένη απόδοση του κινητήρα.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: Citroën, Peugeot
Μοντέλο: Ταιριάζει σε Citroën C4 Picasso, Peugeot 307
Κωδικοί προϊόντος: 0382AV
Άλλοι αριθμοί: Δεν έχουν καθοριστεί άλλοι αριθμοί

Η επένδυση στο σωστό ανταλλακτικό αυτοκινήτου όχι μόνο θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας, αλλά θα διατηρήσει και τον κινητήρα σας σε λειτουργία όπως θα έπρεπε. Ο εύκαμπτος σωλήνας turbo έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις προδιαγραφές των εξαρτημάτων που απαιτούνται για κινητήρες 2.0 HDI, δίνοντάς σας σιγουριά για τη σωστή επιλογή. Με τη σωστή εγκατάσταση, η οποία μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εξειδικευμένο μηχανικό ή έμπειρο DIYer, θα διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Επιλέξτε σωλήνα Turbo Citroën Peugeot 2.0 HDI 0382AV και περιποιηθείτε το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το ανταλλακτικό διατίθεται σε προσιτή τιμή χωρίς να χρειάζεται συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ιδανικό τόσο για επισκευές όσο και για συντήρηση – Ένας εύκαμπτος σωλήνας σύγκρουσης δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει τη βόλτα σας. Με ένα ποιοτικό ανταλλακτικό από Citroën και Peugeot, μπορείτε να κάνετε χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,3 kg