Πίσω δεξί φως για Peugeot 607 fender 6351N1

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6351N1 NFP

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 6527-L17_K27a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Φανάρι πίσω δεξιά για αυτοκίνητα Peugeot 607 – ORIGINAL
Χωρίς πρίζα λαμπτήρα, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ με τον κωδικό 6534GS
Πλευρά πίσω από τον επιβάτη

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη για το δεξί πίσω φως στο Peugeot 607 σας; Σας παρουσιάζουμε το αυθεντικό φως πίσω δεξιού φτερού, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διατήρηση της γνησιότητας και της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σας. Αυτή η λάμπα είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο Peugeot 607 και ταιριάζει τέλεια στη δομή του αυτοκινήτου σας στην πλευρά του συνοδηγού.

Η εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι γρήγορη και εύκολη, καθιστώντας το ιδανική επιλογή όχι μόνο για επαγγελματικά συνεργεία, αλλά και για όσους θέλουν να φτιάξουν μόνοι τους το αυτοκίνητό τους. Η αντικατάστασή του διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία εάν αντικατασταθεί ολόκληρη η μονάδα. Είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι η πρίζα του λαμπτήρα, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, είναι λειτουργική ή, εάν χρειάζεται, να παραγγείλετε μια νέα με τον κωδικό 6534GS.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Citroen Peugeot Original
  • Μοντέλο: Peugeot 607
  • Κωδικοί προϊόντος: 6351N1
  • Άλλοι αριθμοί: 6351N1 NFP

Το φως πίσω δεξιού φτερού είναι ένα συχνά περιζήτητο εξάρτημα λόγω της θέσης του όπου εκτίθεται σε πιθανή ζημιά από κανονική χρήση οχήματος ή μικροατυχήματα. Η έγκαιρη αντικατάσταση μιας κατεστραμμένης λάμπας θα διασφαλίσει ότι το όχημά σας παραμένει συμβατό με τους κανονισμούς ασφαλείας και ότι ο σχεδιασμός του είναι άθικτος.

Αυξήστε την ασφάλεια και την αισθητική του Peugeot 607 σας με αυτό το αυθεντικό φως στο πίσω δεξιό φτερό. Χάρη στην πρώτης τάξεως ποιότητα που χαρακτηρίζει τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας στην επισκευή αυτοκινήτου θα είναι μια σοφή και μακροπρόθεσμη απόφαση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,5 kg