Κινητήρας δεξιού παραθύρου Peugeot 407 9646594480 9222Y9

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594480 9222Y9

6 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3919-M17_K16a M3906 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Μοτέρ περιέλιξης για το δεξί μπροστινό παράθυρο
Για αυτοκίνητα PEUGEOT 407
Μοτέρ, ηλεκτρονικά για τον έλεγχο του καθρέφτη με τη λειτουργία ηλεκτρικής κλίσης στο αυτοκίνητο

Ψάχνετε για ένα αξιόπιστο κουρδιστήρι για το Peugeot 407 σας; Αυτό το μεταχειρισμένο εξάρτημα, ειδικά ο ηλεκτροκινητήρας για τον έλεγχο του δεξιού μπροστινού παραθύρου, είναι ιδανική επιλογή για τους μηχανικούς αυτοκινήτων και τους λάτρεις του do-it-yourself. Είναι εγγυημένο ότι θα μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα το παράθυρο και τον καθρέφτη του αυτοκινήτου σας χάρη σε αυτόν τον κινητήρα.

Ο κινητήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος για το Peugeot 407, το οποίο εξασφαλίζει τόσο εξαιρετικά αποδοτική συμβατότητα όσο και μεγάλη διάρκεια ζωής στο αυτοκίνητό σας. Το ανταλλακτικό είναι ήδη προ-δοκιμασμένο και έτοιμο για εγκατάσταση. Η χρήση του αρχικού εξαρτήματος εγγυάται βελτιστοποίηση και λειτουργικότητα που συχνά δεν επιτυγχάνουν τα σύγχρονα αντίγραφα.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: PSA Citroen Peugeot
  • Μοντέλο: Peugeot 407
  • Κωδικοί προϊόντων: 9646594480, 9222Y9
  • Άλλοι αριθμοί: Μη διαθέσιμο

Αυτό το μοτέρ περιέλιξης παραθύρου όχι μόνο θα βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργικότητα του δεξιού σας παραθύρου, αλλά θα παρέχει επίσης τη δυνατότητα ελέγχου του ηλεκτρονικού αναδιπλούμενου καθρέφτη, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα ειδικά σε στενούς χώρους στάθμευσης και συχνή οδήγηση στην πόλη. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών όπως αυτό θα διασφαλίσει ότι η αντικατάστασή σας θα είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.

Η χρήση γνήσιου ανταλλακτικού σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να αποφύγετε τα συχνά προβλήματα που σχετίζονται με την κακή τοποθέτηση ή τα γενικά ανταλλακτικά. Βεβαιωθείτε ότι το Peugeot 407 σας θα αποδώσει όπως θα έπρεπε και ότι θα έχετε μακροπρόθεσμη οδηγική ικανοποίηση και ασφάλεια. Αυτό το εξάρτημα είναι ιδανικό για την αποκατάσταση της αρχικής εμφάνισης και λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.

Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας μηχανικός ή ενθουσιώδης ιδιοκτήτης Peugeot, αυτός ο κινητήρας περιέλιξης παραθύρων είναι η σωστή λύση για τις ανάγκες σας. Εξοικονομήστε από τον κόπο να βρείτε και να δοκιμάσετε ασύμβατα ή χαμηλής ποιότητας ανταλλακτικά και επιλέξτε αυτό που πραγματικά χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg