Βαλβίδα κενού 9660693180 1618S5

 20,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9660693180 1618S5

3 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 6225-K10_KR14 M5108 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Διακόπτης πίεσης ελέγχου βαλβίδας εισαγωγής και turbo για κινητήρες Citroen – Peugeot Μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με εγγύηση λειτουργικότητας Αναζητάτε μια αξιόπιστη και λειτουργική βαλβίδα κενού για το Peugeot ή το Citroen σας; Σας παρουσιάζουμε μια μεταχειρισμένη βαλβίδα κενού, με αριθμό μοντέλου 9660693180 1618S5, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για επισκευές και συντήρηση του οχήματός σας. Αυτή η βαλβίδα κενού έχει σχεδιαστεί για συστήματα ελέγχου πτερυγίων εισαγωγής και ρύθμιση turbo, όπου διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και απόδοση του κινητήρα. Με την εργασία μας, δεν έχετε μόνο ποιότητα, αλλά και εγγύηση λειτουργικότητας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τα συχνά προβλήματα που σχετίζονται με μη γνήσιες ή χαμηλής ποιότητας αντικαταστάσεις.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Γνήσιο PSA (Peugeot, Citroen)
  • Μοντέλο: Συμβατό με μια σειρά μοντέλων Peugeot και Citroen
  • Κωδικοί προϊόντος: 9660693180, 1618S5
  • Άλλοι αριθμοί: Αυτή η βαλβίδα είναι γνωστή από τους κωδικούς αριθμού OEM που αναφέρονται παραπάνω, εξασφαλίζοντας εύκολη αναγνώριση και συμβατότητα.

Η αντικατάσταση μιας βαλβίδας κενού είναι σχετικά απλή και μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας εάν έχετε βασικές γνώσεις μηχανικής αυτοκινήτων. Αυτό το εξάρτημα συχνά υπόκειται σε φθορά και η αντικατάστασή του μπορεί να επηρεάσει τη συνολική απόδοση του κινητήρα. Η λειτουργία αυτής της βαλβίδας είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του συστήματος εισαγωγής και επίσης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του turbo. Αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αντιπροσωπεύει μια οικονομική και οικολογική εναλλακτική σε ένα νέο ανταλλακτικό, το προσφέρουμε μετά από ενδελεχή έλεγχο και δοκιμή. Επομένως, η αγορά σας είναι ακίνδυνη, γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει ένα βήμα προς πιο βιώσιμες επισκευές αυτοκινήτων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη συμβατότητα με το όχημά σας ή άλλες τεχνικές ερωτήσεις. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί ξανά σαν καινούργιο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg