Κουτί διακόπτη, κλειδαριά πόρτας και ένα κλειδί Citroën Peugeot 4162EQ 4162EA

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 4162EQ 4162EA

3 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3965-K11_KR14a Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Διακόπτης ανάφλεξης, κλειδαριά πόρτας οδηγού και ένα κλειδί
Για αυτοκίνητα CITROEN PEUGEOT
Είναι από ένα PEUGEOT 407

Αναζητάτε αξιόπιστα ανταλλακτικά για το όχημά σας Peugeot ή Citroën; Ανακαλύψτε τη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων που έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και είναι έτοιμα για περαιτέρω χρήση. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα κουτί διακοπτών με κλειδαριά και κλειδί πόρτας οδηγού, κατάλληλο για μοντέλα Citroën και Peugeot. Αυτό το εξάρτημα είναι μια ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση της λειτουργίας κλειδώματος και εκκίνησης του οχήματός σας.

Αυτό το ανταλλακτικό αυτοκινήτου αφαιρέθηκε από το μοντέλο Peugeot 407, αλλά είναι συμβατό με πολλά άλλα μοντέλα και των δύο εμπορικών σημάτων. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες συμβατότητας και χρήσης για το συγκεκριμένο όχημά σας κατόπιν αιτήματος. Το κουτί κλειδαριάς πόρτας είναι βασικό στοιχείο της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας και η σωστή λειτουργία του είναι απαραίτητη για την ασφαλή χρήση του οχήματος.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Citroën, Peugeot
  • Μοντέλο: Κατάλληλο κυρίως για Peugeot 407
  • Κωδικοί προϊόντος: 4162EQ, 4162EA
  • Άλλοι αριθμοί: N/A

Κάθε εξάρτημα που προσφέρουμε είναι προσεκτικά ελεγμένο και εγγυόμαστε τη λειτουργικότητά του. Η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο μηχανικό αυτοκινήτων για να διασφαλιστεί η σωστή καλωδίωση και λειτουργικότητα στο όχημά σας. Ένας κοινός λόγος για την αντικατάσταση αυτού του εξαρτήματος είναι η φθορά ή η ζημιά στην αρχική κλειδαριά, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το άνοιγμα της πόρτας ή την εκκίνηση του οχήματος. Η αντικατάσταση αυτού του εξαρτήματος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την άνεση και την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας.

Αποκτήστε αυτό το βασικό εξάρτημα για το όχημά σας Citroën ή Peugeot και βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να λειτουργεί ομαλά. Μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, εξοικονομείτε όχι μόνο χρήματα, αλλά και το περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις αναλυτικές προδιαγραφές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg