Αλεξήλιο Peugeot 407 δεξιά 8143NZ

 30,00

Επιβατικό PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ

4 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4669-AH7_K24 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Αλεξήλιο PEUGEOT 407 με φωτισμό με καθρέφτη
Επιβατική πλευρά
Απόχρωση ΛΑΜΑ

Ψάχνετε για ένα ανταλλακτικό που θα βελτιώσει την άνεση και τη λειτουργικότητα του οχήματός σας; Σας παρουσιάζουμε το μεταχειρισμένο αλεξήλιο 8143NZ που προορίζεται για τη δεξιά πλευρά του συνοδηγού του Peugeot 407. Αυτό το ποιοτικό ανταλλακτικό αυτοκινήτου όχι μόνο προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου από το φως του ήλιου, αλλά προσθέτει ένα πρακτικό στοιχείο για καθημερινή χρήση με τον ενσωματωμένο φωτισμό και τον καθρέφτη του .

Το αλεξήλιο είναι κατασκευασμένο στην απόχρωση LAMA, που ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό του οχήματος και συμβάλλει στη συνολική αισθητική του αυτοκινήτου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά μοντέλων Peugeot 407, το οποίο εγγυάται απρόσκοπτη ανάπτυξη και λειτουργικότητα. Οι μηχανικοί αυτοκινήτων και τα οικιακά DIYers θα εκτιμήσουν την απλή συναρμολόγηση του, η οποία μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά με συνηθισμένα εργαλεία.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: PSA CITROEN PEUGEOT
Μοντέλο: Peugeot 407
Κωδικοί προϊόντος: 8143NZ
Άλλα νούμερα: Επιβάτης, Αλεξήλιο με φωτισμό και καθρέφτη, σκιά LAMA

Η τοποθέτηση του αντηλιακού δεν αφορά μόνο την αύξηση της άνεσης, αλλά και την προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου από την υπερβολική υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σταδιακή φθορά των υλικών μέσα στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, ο φωτιζόμενος καθρέφτης σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εμφάνισή σας ή να κάνετε ρυθμίσεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εάν είστε επισκευαστής αυτοκινήτων DIY ή επαγγελματίας μηχανικός, αυτό το αντηλιακό είναι η τέλεια επιλογή για να επαναφέρετε την αρχική εμφάνιση και λειτουργικότητα του αυτοκινήτου σας. Η προσθήκη του στο Peugeot 407 σας θα κάνει την οδήγησή σας πιο άνετη και ασφαλέστερη, κάτι που είναι βασικό για κάθε οδηγό και συνεπιβάτη.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,8 kg