Peugeot 407 Control Heater Conditioning 96573322XF 6451SC

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96573322XF 6451ZS 6451SC

6 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4895-AD12_K2a M3669 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Κλιματισμός VISTEON PEUGEOT 407 Έλεγχος θέρμανσης
Χρώμα ALU BRUNITO
Κουμπιά για παρωπίδες, βοηθός στάθμευσης, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, ESP μπορούν να αγοραστούν επιπλέον

Αναζητάτε αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας έλεγχο θέρμανσης και κλιματισμού για το Peugeot 407 σας; Προσφέρουμε μεταχειρισμένο αλλά πλήρως λειτουργικό εξοπλισμό με εγγύηση ποιότητας. Αυτό το ανταλλακτικό είναι τέλειο για μηχανικούς αυτοκινήτων ή όσους από εσάς τους αρέσει να επισκευάζετε μόνοι σας το όχημά σας. Ιδιαίτερα κατάλληλο για μοντέλα Peugeot 407, αυτό το στοιχείο του αυτοκινήτου σας αυξάνει την οδηγική άνεση επιτρέποντας την αποτελεσματική ρύθμιση του κλιματισμού και της θέρμανσης.

Η συσκευή προσφέρει διεπαφή με κουμπιά που μπορούν να επεκταθούν με άλλες λειτουργίες, όπως παρωπίδες, βοηθός στάθμευσης, διατήρηση λωρίδας και ESP, το οποίο μπορεί να αγοραστεί ως επιπλέον αξεσουάρ. Λόγω της αρθρωτής φύσης και της υψηλής προσαρμοστικότητας, αυτό το εξάρτημα εκτιμάται ιδιαίτερα μεταξύ των επαγγελματιών και των λάτρεις των επισκευών DIY.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Visteon
  • Μοντέλο: Peugeot 407
  • Κωδικοί προϊόντος: 96573322XF, 6451ZS, 6451SC
  • Άλλοι αριθμοί: ALU BRUNITO

Τα χειριστήρια θέρμανσης και κλιματισμού συχνά υπόκεινται σε φθορά λόγω συχνής χρήσης. Το ανταλλακτικό που προσφέρουμε έχει υποβληθεί σε ενδελεχείς δοκιμές για να διασφαλιστεί η μέγιστη λειτουργικότητά του και στο αυτοκίνητό σας. Είναι σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, είμαστε εδώ για να κάνουμε την εμπειρία επισκευής σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Αν ψάχνετε για αξιόπιστα και οικονομικά χειριστήρια θέρμανσης και κλιματισμού για το Peugeot 407 σας, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Αυξήστε την άνεση της οδήγησής σας με αυτό το υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg