Κάλυμμα λαβής πόρτας οδηγού Peugeot 407 9643531377 9119Q0

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9643531377 9119Q0

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7596-AH8_K21a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Διακοσμητικό κάλυμμα για το χερούλι της πόρτας του οδηγού για αυτοκίνητα Peugeot 407
Χρώμα HYW – ALU BRUNITO

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικό για το όχημά σας; Το διακοσμητικό κάλυμμα λαβής πόρτας οδηγού Peugeot 407 είναι η ιδανική επιλογή για όποιον χρειάζεται να αντικαταστήσει ένα πρωτότυπο στοιχείο ή ενδιαφέρεται για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του. Αυτό το κάλυμμα όχι μόνο θα προστατεύσει τον μηχανισμό της λαβής της πόρτας, αλλά θα αυξήσει και την αισθητική αξία του αυτοκινήτου σας χάρη στον ελκυστικό σχεδιασμό του στο χρώμα ALU BRUNITO.

Η σωστή λειτουργία της λαβής της πόρτας είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη χρήση του αυτοκινήτου σας. Όχι μόνο εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια κατά την είσοδο στο όχημα, αλλά συμβάλλει και στη συνολική ασφάλεια. Χάρη στην αντικατάσταση φθαρμένων ή κατεστραμμένων εξαρτημάτων, μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής άλλων εξαρτημάτων και συνολικά καλύτερη απόδοση του Peugeot 407 σας.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Μοντέλο: Peugeot 407
  • Κωδικοί προϊόντος: 9643531377, 9119Q0
  • Άλλοι αριθμοί: κανένας

Η αντικατάσταση μιας λαβής πόρτας είναι μια διαδικασία που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας με μερικά βασικά εργαλεία ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία μηχανικό αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο κάλυμμα στροφάλου έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Peugeot 407, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συμβατότητα και εύκολη εγκατάσταση.

Αγοράζοντας αυτό το κάλυμμα στροφάλου, αποκτάτε όχι μόνο λειτουργικότητα και ασφάλεια, αλλά και τη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείτε εξαρτήματα που είναι σχεδιασμένα και τεχνικά προσαρμοσμένα στο όχημά σας. Κάντε το Peugeot 407 σας να ξεχωρίζει, διασφαλίζοντας παράλληλα μια ομαλή οδήγηση με αυτά τα ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,3 kg