Μοτέρ περιέλιξης μπροστινού παραθύρου Citroën C5 9649304080 9222AH

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9649304080 9222AH NFP

7 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4193-M23_K16a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Μοτέρ χαμηλώματος για το δεξί μπροστινό παράθυρο
Για αυτοκίνητα CITROEN C5 δεύτερης γενιάς
Πλευρικό – συνεπιβάτη
Μοτέρ, ηλεκτρονικός έλεγχος για τον καθρέφτη – χωρίς τη λειτουργία ηλεκτρικής κλίσης προς το αυτοκίνητο

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο κινητήρα έλξης για το μπροστινό σας δεξί τζάμι στο Citroën C5 δεύτερης γενιάς; Η προσφορά μας περιλαμβάνει ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό με την ονομασία 9649304080 9222AH που καλύπτει ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Αυτό το κομμάτι είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αποτελεσματική και οικονομική λύση επισκευής για το όχημά τους.

Αυτή η μηχανή λήψης έχει ελεγχθεί προσεκτικά για λόγους ασφάλειας και απόδοσης για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη απόδοσή της χωρίς προβλήματα. Αυτό το ποδήλατο είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά για τον έλεγχο του καθρέφτη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για αυτόν τον σκοπό, αλλά χωρίς τη λειτουργία ηλεκτρικής κλίσης του καθρέφτη στο αυτοκίνητο.

Ο κινητήρας περιέλιξης παραθύρου είναι ένα συχνά περιζήτητο εξάρτημα, καθώς οι μηχανισμοί περιέλιξης τείνουν να φθείρονται λόγω της τακτικής χρήσης. Η αντικατάσταση αυτού του κινητήρα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την άνεση και τη λειτουργικότητα του οχήματός σας. Η αντικατάσταση είναι σχετικά απλή και μπορεί να γίνει από DIYers ή επαγγελματία μηχανικό αυτοκινήτων. Συνιστάται να ελέγχετε πάντα τα σχετικά ηλεκτρικά κυκλώματα και τις συνδέσεις για να διασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία του νέου κινητήρα.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: Citroën
Μοντέλο: C5 δεύτερης γενιάς
Κωδικοί προϊόντων: 9649304080, 9222AH
Άλλοι αριθμοί: NFP

Εάν είστε κάτοχος ενός Citroën C5 και αναζητάτε ένα αξιόπιστο ανταλλακτικό που ταιριάζει άμεσα με τις αρχικές προδιαγραφές, αυτή η μηχανή λήψης είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με τα δοκιμασμένα και ισχυρά ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας.

*Ελέγξτε εάν αυτό το εξάρτημα είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg