Εσωτερικός καθρέπτης Citroën C5 8149V8

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 σε απόθεμα

Περιγραφή

Εσωτερικός καθρέπτης CITROEN C5 I και II

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο, ποιοτικό ανταλλακτικό για το Citroën C5 σας, αυτός ο μεταχειρισμένος εσωτερικός καθρέφτης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτό το προϊόν, με τον αρχικό κωδικό 8149V8, είναι η τέλεια επιλογή για το Citroën C5 πρώτης και δεύτερης γενιάς. Χάρη στη συμβατότητα και την πρωτοτυπία του, εξασφαλίζει απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα άλλα συστήματα του οχήματός σας. Η διασφάλιση της απαραίτητης θέας πίσω από το όχημα είναι το κλειδί όχι μόνο για την οδηγική άνεση, αλλά κυρίως για την ασφάλεια.

Ο καθρέφτης είναι ένα συχνά υποτιμημένο αλλά εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο κάθε οχήματος. Η κύρια λειτουργία του είναι να παρέχει ένα καλό και ευρύ οπτικό πεδίο, το οποίο είναι απαραίτητο για την ασφαλή οδήγηση προς τα πίσω και στο πλάι του οχήματος. Στην πράξη, αυτός ο καθρέφτης είναι επιρρεπής σε ζημιά σε ατυχήματα ή απρόσεκτη αφαίρεση πάγου ή άλλων συντριμμιών. Επομένως, είναι σημαντικό να το αντικαταστήσετε το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, προκειμένου να διατηρήσετε την πλήρη λειτουργικότητα και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: PSA Citroën Peugeot
Μοντέλο: Citroën C5 I και II
Κωδικοί προϊόντων: 8149V8
Άλλοι αριθμοί: N/A

Η εγκατάσταση αυτού του καθρέφτη είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία, επιτρέποντας την εύκολη αντικατάσταση στο σπίτι. Συνήθως το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατάλληλο κατσαβίδι και λίγα λεπτά χρόνου. Ωστόσο, συνιστούμε όλοι οι χειρισμοί με την ηλεκτρική εγκατάσταση του οχήματος να γίνονται από ειδικό ή έμπειρο μηχανικό αυτοκινήτων για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία όλων των στοιχείων.

Αυτό το ανταλλακτικό έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να πληροί τις προδιαγραφές του Citroën C5, ώστε να είστε σίγουροι ότι η αντικατάστασή του με ένα πρωτότυπο ανταλλακτικό θα είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Παραγγείλτε σήμερα τον εσωτερικό σας καθρέφτη CITROEN C5 I και II και βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστα εξαρτήματα που αυξάνουν την ασφάλεια και την άνεσή του στο δρόμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg