Αριστερός καθρέφτης Citroën C5 EYPC 532989XT 8149WK

 73,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8149WK 532989XT EYPC

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 6054-AI7_K22a Κατηγορίες: , , , , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ο αριστερός καθρέφτης CITROEN C5 από το 2005, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα από το 2001
Ηλεκτρικά ελεγχόμενο, θερμαινόμενο
Πλευρά οδηγού
Χρώμα ΕΥΠ – ΒΑΦΗ FULMINATOR ΓΚΡΙ

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας αριστερό καθρέφτη για το Citroën C5 σας; Έχουμε μια εξαιρετική προσφορά για εσάς – έναν μεταχειρισμένο αλλά πλήρως λειτουργικό αριστερό καθρέφτη που προορίζεται κυρίως για μοντέλα Citroën C5 που κατασκευάστηκαν μετά το 2005. Αυτός ο καθρέφτης είναι επίσης συμβατός με εκδόσεις αυτοκινήτου από το 2001 και μετά, επιτρέποντάς σας ένα ευρύ φάσμα χρήσης.

Ο καθρέφτης είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενος και θερμαινόμενος, γεγονός που αυξάνει την άνεση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Είναι στερεωμένο στην πλευρά του οδηγού και προσφέρει εξαιρετική ορατότητα, η οποία είναι απαραίτητη για τον ασφαλή ελιγμό του οχήματος. Το κομψό γκρι χρώμα του καθρέφτη (EYP – Grey Fulminator χρώμα) θα προσθέσει επίσης στην αισθητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: Citroën
Μοντέλο: Citroën C5 (μοντέλα από το 2001 έως σήμερα)
Κωδικοί προϊόντος: 8149WK, 532989XT
Χρώμα: ΕΥΠ – Γκρι Fulminator
Άλλοι αριθμοί: EYPC

Αυτός ο καθρέφτης είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία, αλλά και για όσους προτιμούν τη βέλτιστη λειτουργικότητα σε λογική τιμή. Η κανονική φθορά καθιστά τους καθρέφτες ένα από τα ανταλλακτικά που αντικαθίστανται πιο συχνά, πράγμα που σημαίνει αυξημένη ζήτηση για ποιοτικά ανταλλακτικά όπως αυτό. Η εγκατάσταση του καθρέφτη είναι απλή και δεν πρέπει να σας επιβαρύνει με μια άσκοπα μεγάλη ή πολύπλοκη συναρμολόγηση.

Με μια ακριβή περιγραφή και προδιαγραφές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για το όχημά σας. Δεν έχει σημασία αν είστε μηχανικός ή σας αρέσει να επισκευάζετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας, αυτός ο καθρέφτης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το Citroën σας σε βέλτιστη τεχνική κατάσταση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,4 kg