Ανεμιστήρας καλοριφέρ Valeo Citroën Peugeot 207 6441V5

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT N102993X 6441V5

4 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ανεμιστήρας θέρμανσης από τη Valeo για Peugeot 207

Αναζητάτε ποιοτικά και αξιόπιστα ανταλλακτικά για το όχημά σας Citroën ή Peugeot; Ο χρησιμοποιημένος μας ανεμιστήρας θέρμανσης Valeo είναι η ιδανική λύση για το Peugeot 207 σας. Αυτό το εξάρτημα διασφαλίζει την αποτελεσματική διανομή ζεστού αέρα στο εσωτερικό του οχήματός σας, κάτι που είναι απαραίτητο για μια άνετη οδήγηση σε πιο κρύο καιρό. Χάρη στην αξιοπιστία και την ποιοτική κατασκευή του, αυτός ο ανεμιστήρας είναι ένα περιζήτητο προϊόν μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων και των DIYers που αναζητούν ανταλλακτικά για επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτου.

Τεχνικές πληροφορίες :

  • Κατασκευαστής: Valeo
  • Μοντέλο: Peugeot 207
  • Κωδικοί προϊόντος: 6441V5
  • Άλλοι αριθμοί: PSA CITROEN PEUGEOT N102993X

Ο χρησιμοποιημένος ανεμιστήρας θέρμανσης Valeo έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα Peugeot 207, εξασφαλίζοντας συμβατότητα και εύκολη εγκατάσταση. Με αυτό το ανταλλακτικό, μπορείτε να περιμένετε την αποκατάσταση της αρχικής λειτουργικότητας και άνεσης του καλοριφέρ σας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό κατά τη χειμερινή οδήγηση. Αυτό είναι ένα γνήσιο ανταλλακτικό που έχει δοκιμαστεί προσεκτικά για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για ποιότητα και απόδοση.

Η εγκατάσταση αυτού του ανεμιστήρα είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία, επιτρέποντας την αποτελεσματική και γρήγορη αντικατάσταση. Ο ανεμιστήρας θέρμανσης είναι ένα ευρέως περιζήτητο αντικείμενο για ελαττώματα λόγω φθοράς ή ζημιάς από προηγούμενη χρήση. Ο θαυμαστής μας σας προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε ένα νέο ανταλλακτικό όσον αφορά την οικονομία και την ποιότητά του, ιδανική για ιδιοκτήτες οχημάτων DIY ή επαγγελματικά καταστήματα σέρβις.

Η αντικατάσταση του παλιού σας ανεμιστήρα με αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό όχι μόνο θα βελτιώσει την άνεση της διαδρομής σας, αλλά θα προσθέσει επίσης στη συνολική λειτουργικότητα και αξία του οχήματός σας. Ο ανεμιστήρας θέρμανσης μας παρέχει μια βιώσιμη και οικονομικά προσιτή επιλογή για να διατηρεί το όχημά σας σε βέλτιστη κατάσταση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,6 kg