Citroën Peugeot 96548606 6554QK Έλεγχος παραθύρου

 20,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96548606 6554QK

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3638-AG9_K18 Κατηγορίες: , , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Έλεγχος παραθύρου συνοδηγού CITROEN C3 PICASSO PEUGEOT 207
Αυτό είναι μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μπορεί να παρουσιάζει σημάδια χρήσης, είναι ηλεκτρικά πλήρως λειτουργικό εξάρτημα.

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας ρυθμιστή παραθύρων για το Citroën C3 Picasso ή το Peugeot 207 σας; Έχουμε μια ιδανική επιλογή για εσάς σε μορφή μεταχειρισμένου ανταλλακτικού με κωδικό 96548606 6554QK. Αυτό το χειριστήριο παραθύρου προορίζεται για την πλευρά του συνοδηγού και παρόλο που χρησιμοποιείται ήδη, εξακολουθεί να εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματός σας. Είναι μια πρακτική και οικονομική επιλογή για κάθε μηχανικό αυτοκινήτων ή οικιακό τεχνίτη που θέλει να διατηρήσει το αυτοκίνητό του σε καλή τεχνική κατάσταση χωρίς περιττό υψηλό κόστος για νέα ανταλλακτικά.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: PSA
Μοντέλο: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
Κωδικοί προϊόντος: 96548606, 6554QK
Άλλοι αριθμοί: n/a

Ο ρυθμιστής παραθύρων είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία για τον άνετο έλεγχο του οχήματός σας. Η κύρια λειτουργία του είναι να επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση παραθύρων χωρίς την ανάγκη φυσικής επέμβασης. Με αυτό το εξάρτημα, ανακτάτε τον πλήρη έλεγχο των χειριστηρίων του παραθύρου του συνοδηγού, με τη σιγουριά ότι το εξάρτημα θα λειτουργήσει σωστά στο όχημά σας. Κατά την εγκατάσταση του ελεγκτή, συνιστάται να διασφαλίζετε ότι όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις είναι σταθερά και ασφαλώς συνδεδεμένες, γεγονός που θα εγγυάται μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και λειτουργικότητα.

Αυτό το εξάρτημα είναι ιδανικό για τις συχνές αντικαταστάσεις που μπορεί να απαιτούνται τόσο λόγω της κανονικής φθοράς όσο και της συχνής χρήσης της λειτουργίας παραθύρου. Εάν επισκευάζετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας, σίγουρα θα εκτιμήσετε την απλότητα με την οποία μπορεί να εγκατασταθεί αυτό το εξάρτημα και μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

Χειριστείτε το κομμάτι με προσοχή για να διατηρήσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του εμφάνιση. Αν και αυτό είναι μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, η κατάσταση και η λειτουργικότητά του έχουν ελεγχθεί διεξοδικά για να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε ότι η τακτική επιθεώρηση και συντήρηση του ρυθμιστή παραθύρων μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του και να αυξήσει την οδηγική σας άνεση.

Με το χειριστήριο παραθύρων μας, όχι μόνο έχετε μια λειτουργική και οικονομικά συμφέρουσα λύση, αλλά και τη βεβαιότητα ότι το Citroën C3 Picasso ή το Peugeot 207 σας θα είναι και πάλι σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας. Μην περιμένετε να χαλάσει το παλιό εξάρτημα, αποκτήστε αυτόν τον ποιοτικό μεταχειρισμένο ρυθμιστή παραθύρων και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του οχήματός σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,7 kg