Valeo Peugeot 207 Heater Fan N102992G 6441V5

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT N102992G 6441V5

4 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ανεμιστήρας θέρμανσης από τη Valeo για Peugeot 207

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη για τον αρχικό ανεμιστήρα θέρμανσης του Peugeot 207 σας; Σε εμάς θα βρείτε ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, συγκεκριμένα έναν ανεμιστήρα θέρμανσης από τον διάσημο κατασκευαστή Valeo, ο οποίος είναι πλήρως συμβατός με τα μοντέλα Peugeot 207 Αυτό το ανταλλακτικό είναι η ιδανική επιλογή για όποιον προσπαθεί να διατηρήσει το όχημά του σε λειτουργία με γνήσια ανταλλακτικά σε λογική τιμή .

Ο ανεμιστήρας του θερμαντήρα είναι βασικό στοιχείο του συστήματος κλιματισμού και θέρμανσης του αυτοκινήτου σας. Το καθήκον του είναι να διανέμει τον αέρα στο εσωτερικό του οχήματος, κάτι που είναι απαραίτητο για την άνετη οδήγηση τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Χάρη στη χρήση αυτού του ανεμιστήρα της valeo, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος απευθείας για τα μοντέλα Peugeot 207, εξασφαλίζεται υψηλή απόδοση και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: Valeo
Μοντέλο: Peugeot 207
Κωδικοί προϊόντος: N102992G, 6441V5
Άλλοι αριθμοί: PSA CITROEN PEUGEOT

Κατά την αντικατάσταση του ανεμιστήρα του θερμαντήρα, συνιστούμε να ελέγξετε τα άλλα εξαρτήματα του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το σύστημα λειτουργεί αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα. Εάν είναι απαραίτητο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό επισκευής αυτοκινήτων που θα χαρεί να σας βοηθήσει με την αντικατάσταση.

Μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όπως αυτός ο ανεμιστήρας θέρμανσης Valeo εξοικονομείτε όχι μόνο τα χρήματά σας αλλά και το περιβάλλον. Όσο περισσότερο διατηρούμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε κυκλοφορία, τόσο το καλύτερο για τον πλανήτη μας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,6 kg