Φιλτροκούτι Citroën Peugeot 1.5 HDI 9828002080

 73,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9828002080

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7859-B3_K36 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κιβώτιο φίλτρου, κάλυμμα φίλτρου αέρα για τα περισσότερα μοντέλα με κινητήρα 1.5 HDI Περιγραφή προϊόντος: Αναζητάτε μια αξιόπιστη αντικατάσταση για το αρχικό φιλτροκούτι του αυτοκινήτου σας Citroën ή Peugeot με κινητήρα 1.5 HDI; Το μεταχειρισμένο μας ανταλλακτικό Citroën Peugeot Filterbox με κωδικό προϊόντος 9828002080 είναι η ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση της καθαρής και αποτελεσματικής ροής αέρα στον κινητήρα του οχήματός σας. Αυτό το βασικό εξάρτημα του συστήματος μετάδοσης κίνησης είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του κινητήρα και η τακτική συντήρηση ή αντικατάστασή του εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Τεχνικές πληροφορίες:

  • Κατασκευαστής: PSA Group
  • Μοντέλο: Ισχύει για μοντέλα Citroën Berlingo III, Fiat Doblo III, Opel Combo E K9, Peugeot Partner III, Peugeot Rifter και Toyota ProAce City.
  • Κωδικοί προϊόντων: 9828002080
  • Άλλοι αριθμοί: Αυτό το προϊόν μπορεί να καταχωρηθεί με διαφορετικούς αριθμούς προϊόντος ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο οχήματος και τις προδιαγραφές.

Η αντικατάσταση του φίλτρου είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ή με τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Συνιστούμε να ελέγξετε τη συμβατότητα με το όχημά σας πριν από την αγορά. Συνήθως συνιστάται η αντικατάσταση του κιβωτίου φίλτρου όταν υπάρχει εμφανής φθορά ή ζημιά που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργία του κινητήρα. Χρησιμοποιώντας αυτό το ποιοτικό φιλτροκούτι, θα ανακτάτε την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία κάθε φορά που οδηγείτε, με ένα ανταλλακτικό που έχει ελεγχθεί προσεκτικά και πληροί τα πρότυπα της Citroën και της Peugeot. Δεν έχει σημασία αν είστε μηχανικός αυτοκινήτων ή DIYer, αυτό το φιλτροκούτι είναι η σωστή επιλογή για να διατηρήσετε το όχημά σας σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3 kg