Επάνω κλειδαριά πόρτας αριστερής πτέρυγας Citroën Berlingo II 8726C8

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8726C8

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4449-AG9_K18a Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Οδηγός καλωδίου με κλειδαριά πόρτας πίσω αριστερής πτέρυγας
Άνω μεντεσέ – μεταχειρισμένο
Για CITROEN BERLINGO και PEUGEOT PARTNER I και II

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο ανταλλακτικό αυτοκινήτου για το Citroën ή το Peugeot σας; Σας παρουσιάζουμε την επάνω αριστερή κλειδαριά πόρτας, κατάλληλη για μοντέλα Citroën Berlingo II αλλά και για Peugeot Partner I και II. Αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό είναι απαραίτητο στοιχείο για την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Αυτό το εξάρτημα διασφαλίζει το σωστό κλείδωμα και ξεκλείδωμα της αριστερής πίσω πόρτας. Η σωστή λειτουργία του είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και την προστασία από ανεπιθύμητη εισβολή. Η κλειδαριά διαθέτει ενσωματωμένο οδηγό καλωδίου, που εξασφαλίζει ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία της πόρτας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό που έχει δοκιμαστεί εκ των προτέρων για να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η ασφάλειά του.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: PSA (Peugeot-Citroën)
Μοντέλο: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner I και II
Κωδικοί προϊόντος: 8726C8
Άλλοι αριθμοί: Μη διαθέσιμο

Εάν εργάζεστε ως μηχανικός αυτοκινήτων ή κάνετε επισκευές μόνοι σας, αυτό το εξάρτημα είναι τέλειο για τις ανάγκες σας. Το προϊόν μας έχει εγγυημένη υψηλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη σε προηγούμενες επαγγελματικές δοκιμές. Η επένδυση σε ένα ποιοτικό ανταλλακτικό αυτοκινήτου είναι πάντα μια επένδυση στην ασφάλειά σας στο δρόμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg