Εσωτερική λαβή της πίσω δεξιάς πόρτας Citroën Berlingo II 9642208477 9143L7

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9642208477 9143L7

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4472-L2_K2a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Εσωτερική λαβή πίσω δεξιάς πόρτας
Για αυτοκίνητα CITROEN BERLINGO και PEUGEOT PARTNER II από το έτος μοντέλου 2005
Ταιριάζει και σε PEUGEOT 206

Αποκαταστήστε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του οχήματός σας με την εσωτερική λαβή της πίσω δεξιάς πόρτας που σχεδιάστηκε για τα μοντέλα Citroën Berlingo και Peugeot Partner II από το 2005 και μετά Αυτό το ανταλλακτικό αυτοκινήτου είναι επίσης συμβατό με το Peugeot 206, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ευέλικτη λύση. πολλά μοντέλα αυτοκινήτων. Θα βρει τη θέση του ειδικά μεταξύ των μηχανικών αυτοκινήτων ή των κατασκευαστών που θέλουν να διατηρήσουν το όχημά τους σε άριστη κατάσταση χωρίς να χρειάζονται ακριβά σέρβις.

Αυτό το ανταλλακτικό αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για αποτελεσματικό χειρισμό των θυρών του οχήματος και είναι κρίσιμο για τη λειτουργικότητα του συστήματος ανοίγματος και κλειδώματος. Είναι συχνά ένα στοιχείο που υπόκειται σε φθορά λόγω συχνής χρήσης και επομένως συνιστάται ο τακτικός έλεγχος και η πιθανή αντικατάστασή του για την αποφυγή απροσδόκητης βλάβης ή δυσκολίας πρόσβασης στο όχημα.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: Citroën, Peugeot
  • Μοντέλο: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II, Peugeot 206
  • Κωδικοί προϊόντων: 9642208477, 9143L7
  • Άλλοι αριθμοί: Το εξάρτημα είναι γνωστό στη σειρά αριθμών OE, η οποία εγγυάται τη συμβατότητα με τα μοντέλα που αναφέρονται στη λίστα

Εάν ασχολείστε με τη συντήρηση ή την αποκατάσταση οχημάτων Citroën ή Peugeot, αυτό το ανταλλακτικό είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Η τοποθέτησή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία, καθιστώντας το μια οικονομική και αποτελεσματική επιλογή για την αποκατάσταση της αρχικής λειτουργικότητας της πόρτας σας.

Είτε είστε επαγγελματίας τεχνικός είτε είστε παθιασμένος με τα DIYer, αυτό το ανταλλακτικό θα επαναφέρει το όχημά σας σε λειτουργία και θα σας προσφέρει ήσυχο κάθε φορά που οδηγείτε. Κάντε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται και να λειτουργεί τέλεια με το εσωτερικό μας χερούλι της πίσω δεξιάς πόρτας – κάντε το Citroën Berlingo ή το Peugeot σας να ξεχωρίζει σήμερα!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,7 kg