Αριστερή κλειδαριά πίσω πόρτας Citroën Berlingo II 913763

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913763

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5800-K5_KR14a Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Κεντρικό κλείδωμα πίσω αριστερής πόρτας
Για αυτοκίνητα CITROEN BERLINGO και PEUGEOT PARTNER II από το έτος μοντέλου 2005

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο ανταλλακτικό για το όχημά σας; Η αριστερή κλειδαριά πίσω πόρτας Citroën Berlingo II είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές και λειτουργικό. Αυτό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό είναι συμβατό με τα μοντέλα Citroën Berlingo και Peugeot Partner II, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή προσαρμοστικότητα και λειτουργικότητά του.

Τεχνικές πληροφορίες:

  • Κατασκευαστής: PSA Citroën Peugeot
  • Μοντέλο: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Κωδικοί προϊόντος: 913763
  • Άλλοι αριθμοί: Κωδικός ανταλλακτικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές PSA

Η κλειδαριά προορίζεται για την πίσω αριστερή πόρτα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα από το 2005 και μετά. Ο κύριος σκοπός της είναι να εξασφαλίσει αποτελεσματικό και ασφαλές κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών, κάτι που είναι το κλειδί για την προστασία του οχήματός σας από μη εξουσιοδοτημένη είσοδο. Επειδή πρόκειται για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, έχει ελεγχθεί προσεκτικά ώστε να πληροί όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Το κεντρικό κλείδωμα διασφαλίζει ότι οι πόρτες σας θα λειτουργούν σωστά, φέρνοντας όχι μόνο ηρεμία και ασφάλεια, αλλά και άνεση για την καθημερινή χρήση του οχήματος. Αυτό το ανταλλακτικό συνιστάται ιδιαίτερα για μηχανικούς και οικιακούς επισκευαστές που αναζητούν μια αποτελεσματική και οικονομική αντικατάσταση για γνήσια ανταλλακτικά.

Προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ανταλλακτικά που πληρούν τα αυστηρά μας πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας. Η αριστερή κλειδαριά πίσω πόρτας Citroën Berlingo II 913763 είναι λοιπόν μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα σε λογική τιμή, ενώ ταυτόχρονα ανέχονται την αξιοπιστία και την ασφάλεια του οχήματός τους.

Αγοράστε με σιγουριά και βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας είναι πάντα ασφαλές και πλήρως λειτουργικό με αυτό το ελεγμένο και εγκεκριμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου. Επιλέξτε την αριστερή κλειδαριά πίσω πόρτας Citroën Berlingo II και αποκτήστε ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg