Αερόσακος δεξιά Citroën Peugeot 9644941877 HZF 8216V9

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644941877 HZF 8216V9

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 2864-AF4_K4 Κατηγορίες: , , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Αερόσακος δεξιά για το κάθισμα του συνοδηγού
Για αυτοκίνητα CITROEN BERLINGO II και PEUGEOT PARTNER II

Αναζητάτε έναν αερόσακο για τον αξιόπιστο σύντροφό σας στους τέσσερις τροχούς; Ο αερόσακος στη δεξιά πλευρά του καθίσματος του συνοδηγού είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα CITROEN BERLINGO II και PEUGEOT PARTNER II, και ως εκ τούτου εγγυάται τέλεια συμβατότητα και λειτουργικότητα. Εάν είστε έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων ή σας αρέσει να επισκευάζετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας, αυτό το ανταλλακτικό είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: PSA CITROEN PEUGEOT
Μοντέλο: CITROEN BERLINGO II, PEUGEOT PARTNER II
Κωδικοί προϊόντος: 9644941877 HZF 8216V9
Άλλοι αριθμοί: Αναγράφονται στις παραπάνω ετικέτες

Η εγκατάσταση αυτού του αερόσακου θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματία για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και ασφάλεια. Οι αερόσακοι είναι βασικά στοιχεία των συστημάτων ασφαλείας των οχημάτων και ο ρόλος τους στην προστασία ζωών σε ατυχήματα είναι αναντικατάστατος. Αυτό το εξάρτημα έχει ελεγχθεί προσεκτικά για να πληροί όλα τα πρότυπα και τις απαιτήσεις για απρόσκοπτη συναρμολόγηση και λιτή χρήση.

Όχι μόνο ο σωστός μπροστινός αερόσακος συνοδηγού για το CITROEN BERLINGO II και το PEUGEOT PARTNER II είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ασφάλειά σας, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το αυτοκίνητο θα συνεχίσει να συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και επενδύστε σε ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων που θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας και θα αυξήσουν την οδηγική σας άνεση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg