Έλεγχος παραθύρου Citroën Peugeot 6552Z7

 12,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 2810-N5_K15a M2810 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Πρόγραμμα οδήγησης διακόπτη παραθύρου CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο βοηθό για την επισκευή του ηλεκτρικού συστήματος παραθύρων του οχήματός σας Citroën ή Peugeot; Η γκάμα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών μας περιλαμβάνει έναν ρυθμιστή παραθύρων Citroën Peugeot για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργικότητα και να παρατείνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας. Εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο ρυθμιστής παραθύρων είναι ιδανική επιλογή για μηχανικούς αυτοκινήτων και για όσους κάνουν DIY που αναζητούν αξιόπιστη αντικατάσταση για τα γνήσια ανταλλακτικά τους.

Ο ρυθμιστής παραθύρων είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρικών παραθύρων του οχήματος και η σωστή λειτουργία του είναι ζωτικής σημασίας για την άνεση και την ασφάλεια οδηγών και επιβατών. Λόγω κανονικής φθοράς ή ελαττωμάτων, αυτό το εξάρτημα μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση, ειδικά σε παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων. Η αντικατάσταση του ελεγκτή παραθύρων μπορεί να βελτιώσει τη συνολική λειτουργικότητα των παραθύρων σας και να αποφύγει πιθανά προβλήματα με τη λειτουργία τους.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: Citroën, Peugeot
Μοντέλο: Citroën Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Berlingo, Peugeot Partner
Κωδικοί προϊόντος: 6552Z7, 6554W4
Άλλοι αριθμοί: Δεν διευκρινίζεται
Αυτό το χειριστήριο παραθύρων είναι συμβατό με μια σειρά από μοντέλα Citroën και Peugeot, γεγονός που εξασφαλίζει ευρεία εφαρμογή στην επισκευή διαφόρων τύπων αυτών των οχημάτων.

Το μεταχειρισμένο μας ανταλλακτικό αυτοκινήτου έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί η μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια χρήσης. Αγοράστε έναν ρυθμιστή παραθύρων από έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο και βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας λειτουργεί ξανά σαν καινούργιο. Μην ξεχνάτε ότι τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων δεν είναι μόνο οικονομικά, αλλά και οικολογική επιλογή, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για παραγγελία ή περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας. Μαζί μας το αυτοκίνητό σας θα είναι και πάλι σε άριστη κατάσταση!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg