Citroën Peugeot 185526 6554L4 οδηγός καθρέφτη

 15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6554L4 185526

9 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 2812-N7_K25a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Έλεγχος καθρέφτη
Για αυτοκίνητα CITROEN Berlingo και PEUGEOT Partner

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο ελεγκτή καθρέφτη για τα οχήματά σας Citroën ή Peugeot; Το μεταχειρισμένο μας ανταλλακτικό, τύπου 6554L4 185526, είναι ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες και συνεργεία που απαιτούν ανταλλακτικό με εγγυημένη λειτουργικότητα και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία. Με την κατάλληλη συντήρηση και εγκατάσταση, θα διασφαλίσουν ότι οι καθρέφτες σας λειτουργούν ομαλά και θα κάνουν το αυτοκίνητό σας ασφαλέστερο κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή την αλλαγή λωρίδας.

Τεχνικές πληροφορίες:

  • Κατασκευαστής: PSA Citroën Peugeot
  • Μοντέλο: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Κωδικοί προϊόντος: 6554L4, 185526
  • Άλλοι αριθμοί: Το PSA του κατασκευαστή εγγυάται επαρκείς προδιαγραφές και συμβατότητα για τα μοντέλα που αναφέρονται.

Η λειτουργικότητα του χειριστηρίου των καθρεπτών είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Κατά την οδήγηση, είναι απαραίτητο να έχετε καλή ορατότητα, η οποία είναι περιορισμένη χωρίς τους καθρέπτες που λειτουργούν σωστά και μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα κατά τη διέλευση των λωρίδων κυκλοφορίας ή κατά τη στάθμευση. Το προϊόν μας πληροί όλα τα απαραίτητα πρότυπα για αυτόν τον τύπο τεχνολογίας αυτοκινήτων και είναι έτοιμο για συναρμολόγηση. Η αντικατάσταση αυτού του εξαρτήματος είναι συνήθως απλή και δεν απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό πέρα από βασικά εργαλεία για την αφαίρεση του παλιού εξαρτήματος και την εγκατάσταση του νέου.

Επειδή πρόκειται για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, σας συνιστούμε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες συνδεσιμότητας πριν την εγκατάσταση για να διασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας. Προσθέστε αυτό το βασικό εξάρτημα στο συνεργείο σας και βελτιώστε τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του οχήματός σας με δοκιμασμένα ανταλλακτικά της PSA Citroën Peugeot!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg