Λαβή πόρτας οδηγού μαύρο Citroën Berlingo 9101J4 9101H6

 15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9101J4 9101H6

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5252-AE3_K14 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Αριστερή λαβή μπροστινής πόρτας CITROEN BERLINGO και PEUGEOT PARTNER I και II
Πόρτα οδηγού
Χρώμα μαύρο

Ψάχνετε για ένα ποιοτικό ανταλλακτικό για το όχημά σας Citroën ή Peugeot; Αυτή η λαβή πόρτας οδηγού για τα μοντέλα Citroën Berlingo και Peugeot Partner I και II είναι ιδανική επιλογή. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τις αρχικές προδιαγραφές και να εξασφαλίζει απρόσκοπτη αντικατάσταση και μακροχρόνια λειτουργικότητα.

Αυτό το ανταλλακτικό αυτοκινήτου είναι εξαιρετικό όχι μόνο στη λειτουργικότητά του, αλλά και στη μοντέρνα εμφάνισή του. Το μαύρο χρώμα της λαβής θα προσθέσει στην αισθητική του αυτοκινήτου σας, είτε κάνετε αυτόνομη επισκευή είτε ανακαίνιση. Αυτή η λαβή είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την άνεση στην καθημερινή χρήση του οχήματός σας, επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα και κλείδωμα των θυρών.

Τεχνικές πληροφορίες
Κατασκευαστής: PSA CITROEN PEUGEOT
Μοντέλο: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I και II
Κωδικοί προϊόντος: 9101J4, 9101H6
Άλλοι αριθμοί: 9101J4, 9101H6

Η λαβή της πόρτας έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί η συμβατότητα με τα μοντέλα που αναφέρονται. Η αντικατάσταση της μανιβέλας είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία, καθιστώντας την ιδανική για επισκευαστές DIY ή μηχανικούς αυτοκινήτων. Αυτό το εξάρτημα είναι δημοφιλές για την αντοχή και τη μακροζωία του με τακτική χρήση.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκαταστήστε τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση της πόρτας σας με αυτό το ποιοτικό χερούλι που συνδυάζει λειτουργικότητα, στυλ και ανθεκτικότητα. Συνιστούμε τη λαβή σε όποιον αναζητά μια αξιόπιστη και αισθητική λύση για το όχημά του Citroën ή Peugeot.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,3 kg