Ελεγκτής φωτός Citroën Peugeot 96378815ZL 625386

 42,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96378815ZL 625386 NFP

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 6553-K10_KR14a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ελεγκτής για φώτα, παρωπίδες και προβολείς ομίχλης κάτω από το τιμόνι για αυτοκίνητα CITROEN PEUGEOT
Είναι από ένα PEUGEOT 607

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και επαληθευμένο ελεγκτή φώτων, φλας και προβολέων ομίχλης για το όχημά σας Citroën ή Peugeot; Προσφέρουμε ένα ποιοτικό και αποδεδειγμένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό που αποσυναρμολογήθηκε από ένα όχημα Peugeot 607, αλλά είναι συμβατό με διάφορα μοντέλα αυτών των μάρκων. Αυτό το χειριστήριο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ανταλλακτικό σε καλή τιμή, αλλά δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αξιοπιστία των γνήσιων ανταλλακτικών.

Τεχνικές πληροφορίες:
Κατασκευαστής: PSA Citroën Peugeot
Μοντέλο: Peugeot 607
Κωδικοί προϊόντος: 96378815ZL, 625386
Άλλοι αριθμοί: NFP

Αυτός ο ελεγκτής φώτων που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι εκτελεί πολλές σημαντικές λειτουργίες – σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα τα φώτα, τα φλας και τα φώτα ομίχλης. Η τακτική αντικατάστασή του δεν είναι συνήθως απαραίτητη, αλλά σε περίπτωση δυσλειτουργίας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ανταλλακτικό που εξασφαλίζει μια ασφαλή και άνετη οδήγηση. Χάρη στην προσφορά μας, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πρωτότυπο ανταλλακτικό, το οποίο αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργικότητα όλων των παραπάνω συστημάτων.

Εάν ο λαμπτήρας σας τα καίει συχνά ή έχετε άλλο τεχνικό πρόβλημα που θα μπορούσε να σχετίζεται με τον ελεγκτή φωτός, δεν βλάπτει να ελέγξετε και ενδεχομένως να αντικαταστήσετε αυτό το εξάρτημα. Το προσφερόμενο προϊόν ελέγχεται διεξοδικά πριν από την αποσυναρμολόγηση και είναι σε καλή κατάσταση, γεγονός που σας εγγυάται ικανοποίηση από την αγορά σας.

Ακόμα κι αν είναι μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, διασφαλίζουμε ότι κάθε ανταλλακτικό ελέγχεται προσεκτικά και ελέγχεται για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις τεχνικές απαιτήσεις σας. Όταν αγοράζετε αυτό το ανταλλακτικό, αποκτάτε ποιότητα σε λογική τιμή χωρίς τον κίνδυνο αγοράς ανταλλακτικών aftermarket.

Είτε είστε επαγγελματίας μηχανικός αυτοκινήτων είτε λάτρης του DIYer, αυτός ο ελεγκτής φώτων, φλας και φώτων ομίχλης θα σας προσφέρει λειτουργικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Με το προϊόν μας, το αυτοκίνητό σας μπορεί και πάλι να μεταφερθεί με ασφάλεια τη νύχτα ή σε κακές καιρικές συνθήκες με πλήρως λειτουργικό φωτισμό και σηματοδότηση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg