Κινητήρας δεξιού παραθύρου Peugeot 407 9646595580 922492

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646595580 922492

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3922-M18_K16a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Μοτέρ χαμηλώματος για το δεξί πίσω παράθυρο
Για αυτοκίνητα PEUGEOT 407

Αναζητάτε ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο κουρδιστήρι για το Peugeot 407 σας; Βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας που συνδυάζουν ποιότητα και προσιτή τιμή. Αυτό το τράβηγμα κινητήρα αφαιρέθηκε προσεκτικά και δοκιμάστηκε από ένα Peugeot 407 για να διασφαλιστεί ότι παρέχει την ίδια λειτουργικότητα και αξιοπιστία με ένα νέο ανταλλακτικό.

Ο κινητήρας περιέλιξης του δεξιού πίσω παραθύρου είναι ένα ζωτικής σημασίας εξάρτημα που εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή λειτουργία των παραθύρων του οχήματός σας. Ένας αριθμός μηχανικών και λάτρεις των επισκευών DIY χρησιμοποιούν αυτό το συγκεκριμένο ανταλλακτικό για να αντικαταστήσουν ελαττωματικούς ή κατεστραμμένους κινητήρες, βελτιώνοντας σημαντικά την άνεση χρήσης του οχήματος.

Τεχνικές πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Μοντέλο: PEUGEOT 407
  • Κωδικοί προϊόντος: 9646595580
  • Άλλοι αριθμοί: 922492

Αυτή η μηχανή λήψης είναι ειδικά σχεδιασμένη για μοντέλα Peugeot 407, η οποία εξασφαλίζει συμβατότητα και αποτελεσματική λειτουργικότητα χωρίς την ανάγκη πρόσθετων τροποποιήσεων. Η αντικατάσταση ενός κινητήρα περιέλιξης παραθύρου είναι συνήθως γρήγορη και απλή, επιτρέποντας στο όχημά σας να επιστρέψει γρήγορα σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τη λειτουργία του ρολού παραθύρου, καθώς η συχνή αστοχία του μπορεί να προκληθεί από φθορά του κινητήρα ή άλλα ηλεκτρικά προβλήματα στο όχημα.

Χάρη στην προσφορά μας σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, θα βρείτε μια οικονομικά συμφέρουσα λύση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Εκτός από την αγορά αυτού του προϊόντος, μπορούν να προταθούν και άλλα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από τη σειρά μας, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τη συνολική λειτουργικότητα και ασφάλεια του Peugeot 407 σας.

Κάθε εξάρτημα αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου αυτού του κινητήρα περιέλιξης παραθύρου, υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο για να διασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμο για εγκατάσταση. Προσθέστε αυτό το ποιοτικό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου στο καλάθι σας τώρα και απλοποιήστε την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg