Βαλβίδα ενεργού άνθρακα 1.4 VTI 1.6 VTI Citroën Peugeot 1563L6 V754196180-03

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT V754196180-03 1563L6

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 7506-AF10_K14 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα VALEO, απορροφητής ατμών βενζίνης
Για ενεργό άνθρακα

Ψάχνετε ανταλλακτικά για Citroën ή Peugeot και χρειάζεστε μια αξιόπιστη βαλβίδα ενεργού άνθρακα; Εδώ θα βρείτε μια χρησιμοποιημένη αλλά πλήρως λειτουργική βαλβίδα ενεργού άνθρακα, η οποία είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απομάκρυνση των ατμών βενζίνης από το όχημά σας. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα Peugeot 207 και Peugeot 308 με κινητήρες 1.4 VTI και 1.6 VTI. Να είστε εύκολοι με το αυτοκίνητό σας και το περιβάλλον όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εξάρτημα που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών επιβλαβών ουσιών στον αέρα.

Τεχνικές λεπτομέρειες:
Κατασκευαστής: VALEO
Μοντέλο: Peugeot 207, Peugeot 308
Κωδικοί προϊόντος: V754196180-03, 1563L6
Άλλοι αριθμοί: PSA CITROEN PEUGEOT

Η εγκατάσταση αυτής της βαλβίδας είναι σχετικά απλή και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις μηχανικής αυτοκινήτων. Αυτή η βαλβίδα δεν αντιμετωπίζει συχνά σοβαρές βλάβες κατά τη χρήση, καθιστώντας την μια αξιόπιστη επιλογή για το όχημά σας. Η κύρια λειτουργία του είναι η προσρόφηση και ο επακόλουθος καθαρισμός των ατμών βενζίνης στο σύστημα ενεργού άνθρακα, που συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση του κινητήρα και ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό το ανταλλακτικό για όλους τους ιδιοκτήτες και τους τεχνικούς που προσπαθούν να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους σε άριστη κατάσταση και ταυτόχρονα προσέχουν μια οικολογική προσέγγιση. Χρησιμοποιώντας αυτό το εξάρτημα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο κινητήρας σας θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Μην περιμένετε και αποκαταστήστε τα βασικά εξαρτήματα του οχήματός σας με τα ποιοτικά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μας.

Η επένδυση στο σωστό ανταλλακτικό αυτοκινήτου όχι μόνο συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της οδήγησής σας, αλλά βοηθά και στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Δοκιμάστε τη βαλβίδα ενεργού άνθρακα και απολαύστε την οδήγηση με καθαρή συνείδηση και κινητήρα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,8 kg